2016. július 13., szerda

Teltház a DJI New Pilot Experience tréningen!

Nemrég hirdettük meg és máris teltházas az első alkalom a  DJI New Pilot Experience tréningen. Aggodalomra semmi ok, a második, augusztus 28-ai alkalomra még van pár szabad hely! Jelentkezz, hogy ne maradj le! A rendezvény ingyenes!

Miről szól a DJI New Pilot Experience?

Megismerkedhettek a DJI Phantom szériával, illetve az újdonsült pilóták kellő tudásra tehetnek szert, mellyel magabiztosan tudnak repülni a jövőben. A rendezvény első felében beltéren beszélgetünk a DJI drónjaiban rejlő lehetőségekről, majd ezt követi egy kültéri repülés. Tapasztalt pilóták segítségével sajátíthatjátok el a repülés csínját-bínját, ellenőrzött körülmények között tehetitek meg az első repülést. Az eseményen a légi filmezéssel kapcsolatos jó tanácsokat is megosztunk, így akár a tapasztaltabb pilótáknak is tudunk újdonsággal számolni. Regisztrálj még ma, és tudd meg milyen érzés DJI pilótának lenni!Helyszín: Modelcity reptér
A most szombati teltházas esemény 10 órától, míg az augusztusi délután 2-kor kezdődik. Szót fogunk ejteni az aktuális törvényekről, biztonságos repülési és légi filmezés technikákról, csupa hasznos dologról.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Csupán néhány adatot kérünk:


A form külön ablakban ITT érhető el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése