2016. október 1., szombat

Új drónnal jelentkezett a DJI: bemutatkozik a Mavic

Még csak pár napja annak, hogy a GoPro piacra dobta első drónját (erről itt írtunk), máris érkezett egy konkurens termék a DJI-tól. A Mavic egy elképesztően erős drón lett, ezzel kapcsolatos részleteket mutatunk be mai posztunkban.TÁVOLABB REPÜL
A Mavic zsebméretű távirányítójában található a DJI új fejlesztése, az OcuSyn átviteli technolgia, amelnyek köszönhetően akár 7 km-es távolságból is irányítható a Mavic, valamint elérhető a full HD 1080p stream is. 

NINCS TÖBB ÜTŐDÉS ÉS HORZSOLÁS
Egy védtelen drón akadályokba ütközhet egy távolabbi pontba repülés során vagy visszatérés során. A Mavic-ben található FlightAutonomy technológia érzékeli az előtte lévő akadályokat akár 15m-es távolságból is, így ki tudja azokat kerülni, valamint fékezéssel is el tudja kerülni az nem kívánatos találkozást. 

PRECÍZ LEBEGÉS

A műholdas helymeghatározás csak abban az esetben tudja biztosítani a drón zavartalan lebegését, ha megfelelő a GPS jelerőssége. Műholdak nélkül a drón nem képes stabilan tájékozódni és sodródni fog. Azonban a Mavic-be épített előre és lefele irányba is is működő vizuális szenzorai álatal olyan helyeken is stabilan tud lebegni, ahol nincs vagy nagyon gyenge a GPS-jel.

TOVÁBB A LEVEGŐBEN

A Mavic mérete a Phantom 4 hatoda, de a méretcsökkenés nem jelenti a repülési idő csökkenését, sőt! Valójában a Mavic sokkal tovább képes a levegőben maradni, mint amit egy kompakt mérettől elvárnánk. A maximáis repülési idő 27 perc, az erős, nagy hatásfokú motoroknak köszönhetően pedig 13 km-es távolságot tud megtenni.

4K ULTRA HD VIDEO
A Mavic támogatja a 4K felbontást (30fps). Semmilyen elektronikus képstabilizás nincs a rendszerben, helyette egy miniatürizált , ultra-precíz 3-tengelyű gimbal lett kifejlesztve, amely képes stabilizálni a kamerát még a gyors mozgás során is, így mindig egyenletes videót és éles képet kapunk.

CSÚCSMINŐSÉGŰ FOTÓK
A Mavic kamerája 12 megapixeles felbontású és támogatja az Adobe DNG RAW-t. 


A Mavic hivatalos bemutató videója magyar felirattal

További információ: http://www.dji.com/mavic

RENDELD MEG TŐLÜNK A KÉSZÜLÉKET ITT.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése