2016. november 2., szerda

Itt a DJI Zenmuse Z30, egy kamera 30x zoommal!


Október 24-én a kínai gyártó bemutatta legújabb termékét, a Zenmuse család úgy tagját, amely a Z30 nevet viseli. A kamera minden bizonnyal az eddigi legerősebb modell, ami kifejezetten hasznos lehet ipari felhasználásra.  A kamera 30x optikai és 6x digitális zoomot kapott, ami összesen 180x zoomot jelent. Kijelenthetjük: veszélyes tárgyak megvizsgálásakor most már nem kell közel repülnünk ahhoz.


A kamera készítői nyilatkozatai alapján a Z30 zoom kapacitásai olyan fejlettek, hogy 100 méteres távolságból képes nagyon fókuszáltan ráközelíteni egy apró részletre is.


További nagy előnye, hogy sokkal gyorsabb, biztonságosabb és pontosabb ellenőrzési szolgálatásokkal rendelkezik. Adótorony vizsgálatok esetében a Z30-ra rögzített váz jól ellenáll a torony közelében található mágneses mezőnek és zavarmentes streamet tud biztosítani. Egy egy vonzó alternatíva lehet a korábbi – sokkal veszélyesebb – kézi vizsgálatokkal szemben.


A készüléket egy szélturbina közelében is tesztelték és az eredmény lenyűgöző: biztonságos távolságból is részletgazdag felvételeket tudott készíteni. A ”Point of Interest” követési funkció aktiválásával a Z30 adott fix távolságra a tubinától körbejárja azt, így a felvétel középpontjában mindig a kiválasztott tárgy marad.

A Zenmuse Z30 komoatiblis lesz mind a Matrice 100-zal, mind a Matrice 600-zal.

A Zenmuse Z30 már előrendelhető nálunk ITT.
Matrice 100 a MyActionCam webshopban ITT.
Matrice 600 a MyActionCam webshopban ITT.


További információkért keressetek bennünket a linken található elérhetőségeken: http://myactioncam.hu/contact
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése