2017. április 21., péntek

A GOPRO NAGY BEJELENTÉSE: ÉRKEZIK A FUSION, AZ 5.2K FELBONTÁSÚ GÖMBKAMERA

Fusion: a GoPro kameracsalád legújabb tagja

A Fusion a GoPro talán eddigi legizgalmasabb alkotása, Jess Foley, a GoPro gömbkamerás megoldásaival foglalkozó üzletág senior termékmenedzsere szerint eljött az OverCapture ideje. Ez nagyjából annyit tesz, hogy egy pillanat nem úszik el azért, mert épp rossz helyről vagy csak rossz szögben készítettük a felvételt, ugyanis a Fusion segítségével minden irányból megörökítjük a pillanatot és majd utólag választjuk ki a nekünk leginkább tetszőt. Így folytatja: olyan, mint ha egy teljes stáb dolgozna a felvételen, te pedig a végén átnézed a különböző felvételeket. Mindez 5.2K30 felbontású videót és lélegzetelállító fotókat jelent.

A bejelentéssel egy időben elindul a jelentkezés a Fusion Pilot Programra is, amelyre a következő linken lehet jelentkezni: https://gopro.com/fusion. A programra 360°-os videós tartalmak gyártásában jártas személyek jelentkezhetnek és előreláthatólag nyár végéig tart majd. 

Hogy jobban el tudjuk képzeni a Fusion nyújtotta lehetőségeket, készítettek egy remek videót: 


Ez pedig egy kép az érkező termékről:


Amit még biztosan tudni lehet: a Fusion természetesen kompatibilis lesz minden piacon lévő GoPro kiegészítővel. A Pilot Programra kiválasztott szakértők segítségével a nyár végére véglegesítik a Fusion-t, amely 2017 év végén jelenhet meg limitált példányszámban. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése