2017. augusztus 24., csütörtök

FIRMWARE UPDATE ÉRKEZIK A DJI SPARK-HOZ

Egy új és fontos firmware update érkezik még a héten a DJI SPARK drónokhoz. A DJI GO 4 alkalmazásban válik letölthetővé a frissítés, amely mind az eszköz, mind annak akkumulátorának firmware rendszerét frissíteni fogja. A frissítést szeptember elseje előtt el kell végeznie minden SPARK tulajdonosnak.Az új firmware frissítés javítja majd a SPARK akkumulátor rendszerét, így optimalizálni tudja az áramellátást repülés közben. Ezen kívül a frissítéssel végre megérkezik a teljes integráció a DJI Goggles kiegészítőhöz, optimalizálja a PalmLauch funkciót a felszállást követően, javítja az ellenőrzések pontosságát a QuickShot Dronie módban, és javítja a távirányító kompatibilitását is új firmware frissítések szinkronizálásakor.

A frissítés nem csak a DJI Go 4 alkalmazáson keresztül érhető el, hanem a DJI Assistant 2 asztali szoftver által is. Ha a frissítés nem kerül telepítésre szeptember első napjáig, a SPARK nem tud majd felszállni. A DJI azért döntött a kötelező frissítés mellett, hogy maximalizálja a repülés biztonságát és a termék megbízhatóságát.

Az cég augusztus elején jelentette meg a SPARK új funkcióit, a Gesture Control Mode-t, amely segítségével gesztikulációval tudunk elindítani és leállítani felvételeket, valamint a kibővített QuickShot funkciót.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése